Zon, zee & verkooptekeningen

6 september start online verkoop Dico fase 4

Zon, zee & verkooptekeningen

Wat je plannen ook zijn deze zomer, de beelden, verkooptekeningen en brochures van Dico fase 4 zijn vanaf nu beschikbaar. Of je deze nu wilt bekijken liggend op je handdoek op het strand, vanuit je luie stoel op de camping of gewoon vanuit de eigen achtertuin, het is allemaal mogelijk!

Neem rustig de tijd om de verkooptekeningen, maar ook de optietekeningen, technische omschrijving en de prijslijst te bekijken. Ook staat de digitale brochure inmiddels online! Alle downloads vind je hier  →

Na de zomersluiting gaat de verkoop officieel van start. Op dat moment zullen wij ook de nog ontbrekende stukken met je delen.

Op maandag 6 september vanaf 19:30 uur kun je jezelf op deze website digitaal inschrijven voor de bouwnummer(s) van jouw voorkeur. De inschrijving sluit een paar dagen later op donderdag 9 september. Op 10 september zal vervolgens de toewijzing plaatsvinden. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk hier de toewijzingsprocedure →

Ook kan je op het digitale inschrijfformulier – dat op 6 september beschikbaar wordt – aangeven of je een financiële check hebt laten uitvoeren. Let op! Het uploaden van documenten is niet mogelijk of wenselijk.

Op dinsdag 14 september is er een online informatieavond voor de mensen die een optie hebben gekregen. De commercieel manager van Heijmans zal uitleg geven over fase 4 en uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

 

Zomersluiting

Vanaf vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus gaat bij ons de deur even dicht en gaan de meeste van ons genieten van vakantie.

Hopelijk jij ook!

 

Zomerse groet,

Team Land van Dico