6 september start verkoop Dico fase 4

Zet het snel in je agenda: op maandag 6 september om 19:30 start de online verkoop van fase 4. In de aankomende tijd zetten we de laatste puntjes op de i om alles gereed te maken.

Zet het snel in je agenda: op maandag 6 september om 19:30 start de online verkoop van fase 4. In de aankomende tijd zetten we de laatste puntjes op de i om alles gereed te maken.

Voordat de verkoop start zullen wij de verkoopstukken online gaan zetten zodat jij je goed kunt voorbereiden/inlezen. Hierbij moet je denken aan de brochure, verkoop- en optietekeningen, prijzen, situatietekening etc. We geven je een seintje zodra dit online staat.

Vanaf de start verkoop op maandag 6 september kun je je tot en met donderdag 9 september 23:59 uur inschrijven op jouw (3) favoriete woning(en). Op vrijdag 10 september worden de woningen toegewezen. We bellen je als je een woning krijgt toegewezen en maken een afspraak voor een gesprek met een van onze makelaars. Op dat moment heb je een optie op een woning. Ook word je, indien je een woning in optie hebt gekregen, uitgenodigd voor de online informatiebijeenkomst (dinsdag 14 september) van Heijmans. Hierin vertellen we je alles over het aankoopproces, de planning en de bouw. Het gesprek met de makelaar of Heijmansmedewerker is dan volledig gericht op de woning. Als je geen optie hebt gekregen, krijg je een mail en kom je op de reservelijst. We benaderen je dan als er mensen met een optie zijn afgevallen.

Op het digitale inschrijfformulier kun je straks ook aangeven of je een financiële check hebt laten uitvoeren. Dit en je aanmelddatum voor de nieuwsbrief van fase 4 zorgen voor een grotere kans op de toewijzing van een woning.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Land van Dico fase 4
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.