Bouw je eigen huis in Land van Dico

Wist je dat je in het Land van Dico ook je eigen huis kunt bouwen?
Wij bieden hier nog 10 ruime bouwkavels aan van 527 tot 732 m2. Deze kavels zijn rustig gelegen aan de speelse lus. Deze wordt doorkruist door een groene zoom, met fiets- en wandelroute die het sportpark verbindt met het centrum. Hier kunt u rustig wonen maar genieten van alle faciliteiten die op loopafstand zijn.

Daarom zelfbouw!

Een zelfbouwkavel is ideaal voor wie graag iets unieks wil. Samen met een architect maak je een eenmalige woning, perfect afgestemd op eigen woonwensen én smaak.
Je kiest zelf wat er gebouwd wordt en met wie je samenwerkt (de architect, aannemer, leveranciers). Gaat je de hoogte in of benut je de breedte? Een modern plat dak of een mooie kap? Hoe duurzaam wil je worden? Jij ontwerpt en beslist!

Hoe te beginnen?

Heijmans en de makelaars helpen je graag op weg. Het begint met het nemen van een optie; welk kavel is jouw favoriet en heeft de leukste ligging? Daarna kiest je de juiste mensen, waaronder een architect.

Voorbeelden en Inspiratie

We hebben Esther de Bie (architect) gevraagd om enkele ontwerpen te maken/te laten zien die mogelijk zijn in Land van Dico. 2 van deze ontwerpen worden er binnenkort ook daadwerkelijk ook gebouwd. Nieuwsgierig? Ester de Bie helpt je graag op weg.

 

inspiratie ontwerpen Ester de Bie – Brochure »

 

woonboerderij
Ontwerp Ester de Bie Uden
Ontwerp Uden De Bie Ester
Nog enkele kavels beschikbaar

Meer weten over de zelfbouwkavels?

Bekijk dan de pagina met alle informatie, stappenplan en voorbeelden.

Zelfbouwkavels »

 

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Joost van den Broek via +31 (0)6 22 80 06 02 of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.