Kennismaken met een van de makelaars

Dit is Jeffrey Gremmen

We zijn benieuwd hoe je als makelaar naar het nieuwbouwplan kijkt. En hoe werkt dat nou om met drie makelaars één project te verkopen? Jeffrey Gremmen van Van der Krabben Makelaardij geeft met plezier antwoord.

“We werken heel prettig samen met Bernheze Makelaars en Partner Wonen. We leggen de lat allemaal hoog en dat is fijn voor de klanten. We kunnen elke koper de onverdeelde aandacht geven die hij/zij verdient. Ik snap wel dat Heijmans destijds heeft gekozen voor drie makelaars. In Land van Dico komen 210 woningen en dan is een beetje spreiding wel fijn. Met drie makelaars bereik je ook een grotere groep mensen.”

 

Fijn samenwerken

“Ik weet nog goed dat de ontwikkeling van Land van Dico startte. Dat is echt jaren geleden. Wat een andere tijd. Samen met Heijmans besteedden we veel aandacht aan woonwensen. Waar was nou vraag naar en hoe konden we met deze ontwikkeling inspelen op deze behoefte? Het resultaat zie je terug in de diverse seniorenwoningen en appartementen die er in Land van Dico staan en nog komen. Het was trouwens echt heel leuk om zo vroeg betrokken te worden. Je leert elkaar goed kennen en dat is de samenwerking ten goede gekomen. We ervaren Heijmans als een menselijke ontwikkelaar die oog heeft voor de klant en de partijen waar ze mee samenwerken.”

Dico makelaar Uden

Geliefd Uden

Jeffrey woont en werkt al jaren in Uden. Met veel plezier! “Ja, een geweldig dorp is het. We hebben een mooi centrum, goede voorzieningen en de sfeer is fijn. Land van Dico is een welkome aanvulling op het woningaanbod. Dat er binnen de bebouwde kom gebouwd wordt, is een grote plus. Wie hier woont, leeft in een nieuw huis, maar geniet wel direct van alles wat Uden al te bieden heeft. Je wandelt of fietst er zo naartoe.”

Dat is nou leuk!

Als we Jeffrey vragen wat hij zo leuk en bijzonder vindt aan Land van Dico, begint hij nog enthousiaster te vertellen. “De afwijkende architectuur vind ik heel mooi. Enerzijds zijn de woningen geïnspireerd op het industriële verleden van de plek, anderzijds hebben de woningen een vriendelijk tuindorps karakter. Dat zie je toch niet zo vaak dat twee stijlen op dusdanige wijze gecombineerd worden én dat het nog mooi is ook.”

Tijd vooruit

Ook het op het gebied van duurzaamheid scoort de wijk hoog in het aanzien bij kopers, legt Jeffrey uit. Het feit dat alle woningen energieneutraal zijn valt erg in de smaak. “Doordat de woningen gasloos zijn, ben je klaar voor de toekomst. Bijzonder hieraan is dat Heijmans hierin erg vooruitstrevend was. Nu is ‘Bijna Energie Neutraal’ de wettelijk eis. Deze woningen in Land van Dico zíjn al energieneutraal.”

Dico makelaar

Van moeilijke start naar mooie toekomst

“Toen we startten met de verkoop van fase 1 hadden we nog last van een staartje crisis. Ik ben er trots op dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen en dat het plan er uiteindelijk gekomen is én dat het zo’n succes is. Als ik over een jaar of twee rondloop en de wijk is gebouwd, hoop ik een mooie mix van mensen te zien die er plezierig wonen. Dat alles lekker groen kleurt en er een fijne sfeer hangt.”