Maak het jezelf makkelijk!

De appartementen worden uitgerust met het huisbesturingssysteem ‘Onbezorgd Wonen’.

Dico onbezorgd wonen

De slimme sensoren zorgen voor nog meer comfort, sfeer, energiebesparing, veiligheid én desgewenst ook voor een stukje zorg. Laat je lichtpunten reageren op beweging. En woon je alleen en ben je wat ouder, dan kun je er een melding van laten maken als het te lang stil is geweest in huis. Gewoon een fijne gedachte. Verder kun je de zonwering (als de VvE dit aanschaft) en al je Sonos boxen op afstand aansturen en dat doe je allemaal via de gebruiksvriendelijke app of een aanraakscherm op een centraal punt in het appartement.

 

Dat noem ik nog eens onbezorgd

“We zijn 70 jaar en nog hartstikke fit, hoor. We fietsen, reizen en genieten van het leven. Toch realiseren we ons dat het niet altijd zo zal zijn. En als dat moment er is, willen we niet stel op sprong hoeven verhuizen. Daarom kiezen we nu voor een comfortabel appartement in het Land van Dico. Het huisbesturingssysteem leek mij ingewikkeld. Maar nu alles voorgeprogrammeerd is, vind ik het ideaal. Als ik ga koken, gaat met één druk op de knop de muziek wat harder spelen, dimt het licht in de woonkamer en met nog een druk op de knop is alles aangepast voor gezellig etentje. En wil ik een boek lezen, dan pas ik het zo weer aan naar prettig leeslicht. Dat noem ik nou ‘onbezorgd’.”