skip to Main Content

Heijmans OnbezorgdWonen

Wie een nieuw huis koopt, wilt dat het helemaal aan zijn of haar wensen voldoet. Hoe fijn is het, dat als je wat ouder bent (of wordt), je er heerlijk in kunt blijven wonen. Daarom heeft Heijmans OnbezorgdWonen ontwikkeld. Dankzij slimme techniek en goede ontwerpkeuzes groeit deze woning met je mee.

LEVENSLOOP BESTENDIG

Alle OnbezorgdWonen-woningen in Land van Dico hebben een levensloopbestendige plattegrond. Zo heb je altijd een grote slaapkamer beneden en wordt de badkamer standaard voorzien van een ruime inloopdouche.

Er zijn alleen drempels onder de deuren waar het door het Bouwbesluit verplicht is. De vensterbanken naar je tuin zijn bewust laag, zodat je ook gemakkelijk vanuit je stoel naar buiten kunt kijken.

Daarnaast biedt dit huis veel zichtbare en onzichtbare 
ondersteuning. Het is uitgerust met een innovatief huisbesturingssysteem, zeg maar het broertje van Heijmans SlimWonen. Het verhoogt je wooncomfort nu, het helpt en het beschermt je als je wat ouder wordt. Slimme sensors houden een oogje in het zeil wanneer dat nodig is. Bewegingssensoren doen niet alleen vanzelf het licht aan en uit, maar kunnen bijvoorbeeld ook een melding doen als het te lang stil is geweest.

COMPLEET EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

De uitgebreide huisbesturingsinstallatie omvat diverse oplossingen voor nog meer comfort, sfeer, energiebesparing, veiligheid én levensloopbestendig
wonen. Welke functies dat precies zijn, lees je in de OnbezorgdWonen brochure. Daarnaast biedt Heijmans allerlei aanvullende modules die tegemoetkomen aan veranderende behoeften. Die zijn ook na oplevering van je huis te bestellen in de webshop.

De huisbesturing maakt je huis onzichtbaar intelligent. Het is bijna alsof je een butler in huis hebt, die je stil op de achtergrond helpt. Jouw ‘onzichtbare butler’ is eenvoudig in gebruik, aan te sturen met de bijbehorende intuïtieve app voor smartphone en tablet of middels een aanraakscherm (aan de wand) vanuit een centraal punt in huis.

Om je vertrouwd te maken met de slimme functies in je OnbezorgdWonen-huis, leren we je hoe je het bedient en wat je er mee kunt. Persoonlijk!

MINDER ENERGIE, MEER WAARDE

OnbezorgdWonen verhoogt de waarde van je huis. Bovendien kun je met het slimme huisbesturingssysteem je energiekosten verlagen. Zo kan bijvoorbeeld door de keuze voor een intelligente aansturing van de zonwering, de kamertemperatuur met minder verwarmingsenergie op het optimale niveau worden gehouden. Of schakel je met een druk op de knop alle lampen in huis uit.

PERSONAL ASSISTENT

Bij het kopen van een nieuw huis maak je in korte tijd veel keuzes. Dan is een beetje hulp van professionals wel zo prettig! Heijmans biedt daarin een prettige ondersteuning. Je krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die je kan uitleggen wat de verschillende opties inhouden en welke voordelen er bij horen. Zodat je nieuwe huis straks helemaal aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Op deze pagina van Heijmans lees je ook meer over OnbezorgdWonen.
Weten welk woningtype hier mee is uitgerust? Kijk op de woningpagina of informeer bij de makelaar.

Back To Top