Ontmoet het Land van DICO Extra info en praktische tips

Ontmoet Land van Dico – Extra info en praktische tips

Ontmoet Land van Dico

7 maart 2020, 10.00 – 13.00 uur
Hoek Losplaats en Velmolenweg (bouwplaats Land van Dico)

We verwachten zaterdag 7 maart een gezellige drukte en daarom geven we nog wat extra informatie.

 

Tijden

Vanaf 10:00 uur is de bouwplaats geopend. En vanaf 13:00 willen we graag afsluiten, dus kom op tijd als je alles wilt zien.

Parkeren

We verwachten behoorlijk veel mensen. Kom lekker op de fiets als je in de buurt woont. Fietsen kun je langs het bouwhek neerzetten. Wanneer je met de auto komt, kun je bij de Jumbo parkeren.

Toegang

Aan de Losplaats, tegenover de parkeerplaats van de Jumbo (bij de bushalte), staat het bouwhek open. Hier kun je de bouwplaats op komen.

Veiligheid

Je betreedt een bouwplaats. We vragen je vriendelijk om goed op je eigen en andermans veiligheid te letten. We hebben een route op de bouwplaats uitgezet. Blijf op de route, dan krijg je vanzelf alles te zien.

Op het Land van Dico

  • Aan de route hebben we 6 woningen opengesteld, dit is je kans om overal een kijkje te nemen! Welke woningen dat zijn zie je op het kaartje hieronder.
  • In de gele Heijmanskeet op het midden van bouwplaats staat de catering voor je klaar met koffie en thee.
  • Er lopen Heijmans-medewerkers rond die het leuk vinden om je iets over de bouw te vertellen en jouw vragen te beantwoorden.
  • Ben je geïnteresseerd geraakt of wil je informatie over de woningen? In woning 26 staan de makelaars klaar om je van dienst te zijn.

Schoeisel

Trek stevige schoenen of laarzen aan. Het is modderig op de bouw.