HEIJMANS SLIMWONEN HUISDOMOTICA

Alle huizen in fase 1 van Land van Dico zijn uitgerust met Heijmans Slim­Wonen huisbesturing. Zo bedien je licht, verwarming en andere elektrische apparaten in huis met een geavanceerd bedieningspaneel of buitenshuis met je mobiel of tablet. Uiteraard heb je ook nog gewoon knoppen aan de muur, voor het geval er een storing is bij je wifi-provider. Wel zo veilig!

VOORUITSTREVEND

Huizen worden al decennialang op eenzelfde manier gebouwd. Best vreemd eigenlijk, want de wereld om ons heen verandert ook. De digitale revolutie vergemakkelijkt ons leven. Je telefoon doet veel meer dan alleen bellen en in de auto werkt tegenwoordig ook alles automatisch, van het op slot doen tot vanzelf inparkeren. Waarom werkt je huis dan nog steeds hetzelfde als een eeuw geleden?

VEILIGHEID

Heijmans SlimWonen verhoogt de veiligheid van jou en je gezin. Schakelprogramma’s voor het licht simuleren activiteit in huis. Als de brandmelder onraad detecteert, schakelt hij lampen aan voor een veilige vluchtroute. Met een videofoon en toegangscontrole weet je wie er voor de deur staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

MODERN GEMAK

Heijmans loopt voorop met huisbesturing. SlimWonen vergroot je woongenot door meer comfort, gemak, sfeer, veiligheid én energiebesparing te bieden. Dankzij intelligente oplossingen voor elektra, licht, zonwering, verwarming en deurcommunicatie. Je bedient ze waar en wanneer je maar wilt, heel eenvoudig via smartphone of tablet – zelfs op afstand – of gewoon ‘ouderwets’ met de schakelaars aan de muur. Ook kun je automatische programma’s aanmaken of apparaten met elkaar laten communiceren. Een beetje als het principe ‘if this, than that’.

ENERGIEZUINIG

De intelligente systemen helpen je bewust te leven. Door inzicht krijg je grip op je energieverbruik.

Door apparaten aan elkaar te koppelen krijg je meer comfort en werkt je huis zo zuinig mogelijk. Laat bijvoorbeeld de verwarming ‘s ochtends op tijd instarten, de zonwering gaat rustig open en het zonlicht laat je ontwaken. Vergeet natuurlijk niet het koffiezetapparaat te timen zodat de koffie al klaar staat. Andersom als de binnentemperatuur te warm wordt, schakelt de vloerverwarming over naar vloerkoeling of schakelt het systeem de zonwering in.

Op deze pagina van Heijmans lees je ook meer over SlimWonen.
Weten waar jouw huis exact mee is uitgerust? Kijk in de verkoopdocumentatie of informeer bij de makelaar.