WONINGEN FASE 4 LAND VAN DICO

Deze laatste fase bestaat uit 56 prachtige woningen.

Alle woningen zijn verkocht.

Hoe groot wil jij wonen en welke bouwstijl vind je aantrekkelijk?

Verken het aanbod op je gemak. Door de twee architectuurstijlen en vele verschillende woningtypen is de variatie zo groot dat bijna geen huis hetzelfde is.

Stoer en industrieel

Je hebt de keuze uit een industrieel Pakhuis met plat dak of een industrieel Dicohuis met sheddak. Beide woningtypen hebben prachtige details in de gevel, zoals een gemetselde boog boven het raam en mooie horizontale belijning. En wat een zee aan ruimte!

Dicohuis Land van Dico

Dicohuis

 • Uitverkocht
 • 147 m² woonoppervlakte

Kenmerkend voor het Dicohuis is het sheddak en de grote woonoppervlakte. De tweede etage is namelijk een complete verdieping. Een stoer, groot huis met standaard 5 kamers. Een ideaal huis voor groot of samengesteld gezin, met goede thuiswerkmogelijkheden.

Bekijk Dicohuis →

Pakhuis Land van Dico

Pakhuis

 • Uitverkocht
 • 144 – 168 m² woonoppervlakte

Fraai kenmerk van deze woning is de rode voordeurpartij en de ontzettend grote woonoppervlakte. Een extra groot woonhuis: 5 slaapkamers en standaard uitgebouwde woonkamer. Dit type is voor gezinnen, mensen die veel thuiswerken of een mooie hobbyruimte willen maken op de 2e etage.

Bekijk Pakhuis →

Romantisch tuindorps

Ga je voor de tuindorpstijl, dan kies je voor een huis met een geknikte kap en romantische roedeverdeling in de ramen. Er zijn in deze stijl rijwoningen, verschillende twee-onder-een-kapwoningen, bungalows en vrijstaande huizen. Enorm veel keuze dus.

Rijwoning Land van Dico

Tuindorp rijwoningen

 • Uitverkocht
 • 114 – 130 m² woonoppervlakte

Deze woningen hebben we in fase 1 ook al gebouwd. Ze kenmerken zich door het geknikte dak, de omtimmerde goten en fraaie raampartijen. Dus om te weten hoe het er straks ongeveer gaat uitzien kun je alvast een rondje gaan wandelen door fase 1.
Let op: de woningen worden niet exact hetzelfde

Bekijk Tuindorp rijwoningen →

Bungalow Land van Dico

Tuindorp Bungalow

 • Uitverkocht
 • 121 – 125 m² woonoppervlakte

We introduceren in fase 4 met trots een nieuw type semibungalow. Dit wordt een 2/1 kap bungalow waarin je beneden gelijkvloers kunt wonen. Boven is ruimte voor de kleinkinderen of hobby. Deze woningen hebben een fijne tuin en een grote oprit voor de caravan. Kortom: hier kun je oud worden.

Bekijk bungalow Tuindorp →

Tuindorp XL Land van Dico

Tuindorp XL

 • Uitverkocht
 • 156 – 168 m² woonoppervlakte

Dit is ook een graag-geziene woning van fase 1 en 2. Daarom komen er 8 van deze prachtige 2/1 kapwoningen met zijaanbouw aan de zuidrand van het project. De woning is groot en heeft veel mogelijkheden voor het gezin of gewoon met z’n tweeën.

Bekijk Tuindorp XL →

Tuindorp XL 2.0 Land van Dico

Tuindorp XL 2.0

 • Uitverkocht
 • 162 – 169 m² woonoppervlakte

Aan de Spiraal tegenover de vrije bouwkavels komen 8 nieuwe twee-onder-een-kapwoningen met zijaanbouw te staan. De plattegrond is hetzelfde als de Tuindorp XL, maar de buitenkant van de woning en de kapvorm is anders. Hierdoor krijgen deze woningen een andere uitstraling en een iets grotere woonoppervlakte.

Bekijk Tuindorp XL 2.0 →

Vrijstaand Land van Dico

Tuindorp Vrijstaand

 • Uitverkocht
 • 162 m² woonoppervlakte

In de basis zijn dit de woningen uit fase 2, maar nu in nieuwe architectuurstijlen. Er komen drie van deze vrijstaande woningen in fase 4. Met veel woonwensmogelijkheden is deze woning geheel naar wens in te delen. Dit worden heerlijk royale woonhuizen met extra grote tuin. De kavels zijn ruim 600 m² en liggen aan de groene zone.

Bekijk Vrijstaand Tuindorp →

Bouwkavels

vrije-kavels

Kavels voor zelfbouw

Alle zelfbouwkavels in hartje Uden zijn verkocht.

Bekijk Zelfbouwkavels →

Liever huren dan kopen?

In Dico kun je ook een woning huren. Bekijk hier het huuraanbod » (partnerwebsite)