ZELFBOUWKAVELS IN HARTJE UDEN

13 ZELFBOUWKAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN

Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Niet aan de buitenranden van het dorp, maar heerlijk in het dorpshart dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft? Het kan met een zelfbouwkavel in Land van Dico in Uden. Kies uit één van de dertien kavels en ontwerp een woning van één tot drie bouwlagen.

UNIEK: EEN VRIJ TE BEBOUWEN KAVEL IN HET HART VAN UDEN

De ligging is ideaal. Land van Dico is misschien wel de laatste nieuwbouwmogelijkheid in hartje Uden. De nieuwe wijk ligt naast de chique Maasstraat, op loopafstand van het gezellige centrum en met sportvoorzieningen om de hoek. Land van Dico wordt een unieke wijk in Uden. Een bijzondere mix van verschillende luxe woningtypen, zorgvuldig onder hoogwaardige architectuur ontworpen. Zo ontstaat een fraaie wijk in een esthetische omgeving.

KIES UIT 10 KAVELS

Rondom de lus liggen 13 zelfbouwkavels, van 527 tot 732 m2 groot, 3 ervan zijn er al verkocht. Ruim van opzet dus, met voldoende vierkante meters bouwvlak en een ruime tuin.

DAT IS PAS BINNENKOMEN

Je rijdt aan via de voorname, meanderende laan langs het groene brink. Je passeert een mooi ensemble aan luxe woningen. De vrije kavels liggen aan een speelse lus. Hier heb je alleen bestemmingsverkeer. De lus wordt doorkruist door een groene zoom, met fiets- en wandelroute die het sportpark verbindt met het centrum.

DAAROM ZELFBOUW!

Een zelfbouwkavel is ideaal voor wie graag iets unieks wil. Samen met een architect maak je een eenmalige woning, perfect afgestemd op je eigen woonwensen én smaak.

Je kiest zelf wat er gebouwd wordt en met wie je samenwerkt (de architect, aannemer, leveranciers). Ga je de hoogte in of benut je de breedte? Een modern plat dak of een mooie kap? Hoe duurzaam wil je worden? Jij ontwerpt en beslist!

HOE TE BEGINNEN?

Heijmans en de makelaars helpen je op weg. Het begint met het nemen van een optie; welk kavel is je favoriet en heeft de leukste ligging? Daarna kies je de juiste mensen, waaronder een architect.

Wij kunnen je op weg helpen door een uitgebreid netwerk. Of vraag naar onze ‘huis-architect’ Peer Wolkers. Peer is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van alle woningen in Land van Dico. Of bekijk de ontwerpen van Ester de Bie.

KAVELPASPOORT: SPELREGELS

Je krijgt veel vrijheid om je droomwoning te realiseren. Om er voor te zorgen dat alle woningen in de buurt straks mooi bij elkaar passen, zijn er ook een paar spelregels. Die vind je in het Kavelpaspoort. Daarop staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouw favoriete kavel gaat. De gemeente heeft richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat!

DOWNLOAD DOCUMENT KAVELPASPOORTEN

JE EIGEN DROOMHUIS BOUWEN
HOE WERKT DAT?

  1. RESERVEER EEN KAVEL (NEEM EEN OPTIE)
  2. VERKEN JE MOGELIJKHEDEN (ZOALS FINANCIERING)
  3. TEKEN HET KOOPCONTRACT
  4. WERK JE PLANNEN UIT
  5. ONTBINDENDE VOORWAARDEN GEPASSEERD? JE WORDT EIGENAAR VAN HET KAVEL
  6. BEGIN MET BOUWEN
  7. GENIET VAN JOUW NIEUWE DROOMHUIS
Wil je meer weten?
Neem contact op met Partner Wonen 0413-244288 Bernheze Makelaars 0413-243818 of Van der Krabben Makelaars Uden 0413-243818
of laat het ons weten hoe we je verder kunnen helpen via het onderstaande formulier.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.