ZELFBOUWKAVELS IN HARTJE UDEN
UITVERKOCHT

13 ZELFBOUWKAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN

Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Niet aan de buitenranden van het dorp, maar heerlijk in het dorpshart dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft? Het kan met een zelfbouwkavel in Land van Dico in Uden. Kies uit één van de dertien kavels en ontwerp een woning van één tot drie bouwlagen.

Een zelfbouwkavel is ideaal voor wie graag iets unieks wil. Samen met een architect maak je een eenmalige woning, perfect afgestemd op je eigen woonwensen én smaak. Je kiest zelf wat er gebouwd wordt en met wie je samenwerkt (de architect, aannemer, leveranciers). Ga je de hoogte in of benut je de breedte? Een modern plat dak of een mooie kap? Hoe duurzaam wil je worden? Jij ontwerpt en beslist!

Lopen in Uden

UNIEK: EEN VRIJ TE BEBOUWEN KAVEL IN HET HART VAN UDEN

De ligging is ideaal. Land van Dico is misschien wel de laatste nieuwbouwmogelijkheid in hartje Uden. De nieuwe wijk ligt naast de chique Maasstraat, op loopafstand van het gezellige centrum en met sportvoorzieningen om de hoek. Land van Dico wordt een unieke wijk in Uden. Een bijzondere mix van verschillende luxe woningtypen, zorgvuldig onder hoogwaardige architectuur ontworpen. Zo ontstaat een fraaie wijk in een esthetische omgeving.

Nog enkele kavels beschikbaar

KIES EEN KAVEL

Rondom de lus liggen 13 zelfbouwkavels, van 527 tot 732 m2 groot, 8 ervan zijn er al verkocht, drie staan onder optie. Ruim van opzet dus, met voldoende vierkante meters bouwvlak en een ruime tuin.

DAT IS PAS BINNENKOMEN

Je rijdt aan via de voorname, meanderende laan langs het groene brink. Je passeert een mooi ensemble aan luxe woningen. De vrije kavels liggen aan een speelse lus. Hier heb je alleen bestemmingsverkeer. De lus wordt doorkruist door een groene zoom, met fiets- en wandelroute die het sportpark verbindt met het centrum.

Schets woonboerderij Dico zelfbouw

HOE TE BEGINNEN?

Heijmans en de makelaars helpen je op weg. Het begint met het nemen van een optie; welk kavel is je favoriet en heeft de leukste ligging? Daarna kies je de juiste mensen, waaronder een architect.

Wij kunnen je op weg helpen door een uitgebreid netwerk. Of vraag naar onze ‘huis-architect’ Peer Wolkers. Peer is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van alle woningen in Land van Dico. Of bekijk de ontwerpen van Ester de Bie.

Zij heeft 3 voorbeeldwoningen ontworpen. Om jou een idee te geven van wat een zelfbouwwoning kost geven we hier ook een richtprijs van de woningen.

  1. Woonboerderij circa € 425.000,-
  2. Kubistisch circa € 475.000,-
  3. Stadsvilla circa € 450.000,-
Ontwerp Ester de Bie Uden
Ontwerp Uden De Bie Ester
Kies je favoriete woning

KAVELPASPOORTEN: KIES JOUW FAVORIET

In de kavelpaspoorten staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouw favoriete kavel gaat. Je krijgt veel vrijheid om je droomwoning te realiseren. Om er voor te zorgen dat alle woningen in de buurt straks mooi bij elkaar passen, heeft de gemeente richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit.

Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat!

BEKIJK KAVELPASPOORTEN

JE EIGEN DROOMHUIS BOUWEN
HOE WERKT DAT?

Stap 1: Kies je favoriete kavel & neem een optie

Stap 2: Verken je mogelijkheden (zoals financiering)

Stap 3: Teken het koopcontract

Stap 4: Werk je plannen uit

Stap 5: Ontbindende voorwaarden gepasseerd? Je wordt eigenaar van het kavel

Stap 6: Begin met bouwen

Stap 7: Geniet van jouw nieuwe droomhuis!